Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър 7/8 твТакава подкрепа за протести в

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър 7/8 твТакава подкрепа за протести в
Коментари Харесай

Проф. Евгений Дайнов: В момента българинът протестира срещу феодализма

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър 7/8 тв

Такава поддръжка за митинги в София от страна на цялата страна аз не съм виждал от 1997 година Това притиска ръководещите и те постепенно дават фира. Борисов към този момент седи и срича, т.е. тези хора са безусловно истерясали и те го знаят. 

Това коментир ав ефира на 7/8 тв политологът проф. Евгений Дайнов. 

Първо се пропука основата на ГЕРБ - още пролетта предходната година. Още тогава по дребните обитаеми места хората започнаха да се пропукват, хората ме спираха и ми споделяха да предам на премиера да спре да ги излага. Така че още тогава стартира ерозия на неговата база, уточни той.

След това София и огромните градове започнаха да губят доверие в него и в този момент цялата страна поддържа митинга, разяснява политологът.

Арогантното, наглото демонстриране на мощ - българинът мъчно понася нагли хора. В момента българинът упорства за ред и правда. Ние сме единствените, които упорстват тъкмо за това, разяснява Дайнов. 

В " Бойко Борисов 3 " стана ясно, че министър председателят постанова феодално ръководство. Тази феодална структура за него е най-стабилната структура, която да го носи. Но не, тя в действителност е най-крехката. Затова и в този момент хората стачкуват против феодализма, уточни той.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР